Allmänt

Tjo!

Träningen går helt galet bra! Har ökat lite i vikt och ligger runt 80-81 på morgonvikten vilket ja trivs med, känner mig ändå relativt hård. Tror mycke av att de går bra i träningen är för att ja mår så fruktansvärt bra! Jobbet på helt fantastiskt och ja trivs som fisken i vattnet, jag har en flickvän som jag älskar mer och mer för varje dag och hon är helt underbar! Skulle vilja att hon jobbade närmare dock så hon inte va borta lika mycke men så länge hon trivs så stöttar ja de :) Nu vet ja ju dessutom att även hon känner att hon vill byta jobb så de känns riktigt bra och ja ser fram emot de, får se va hon blir när hon blir stor då!

Mitt nuvarande schema kör ja 4 dagars split som ser ut som följer
Bröst/triceps
Rygg/biceps
Axlar/nacke
Ben/vader

Som man märker så har ja inte haft me mage... glömde helt bort den då jag gjorde schemat och har inte kört de (bara nått pass) på runt 4 veckor. funderar på att lägga nacke under rygg/biceps och bygga om de passet lite och köra axlar/mage  som tredjepass men samtidigt vill ja inte va trött i magen när de är ben som gäller då det är sjukt viktigt me bra buktryck för att underlätta för ländryggen, vill inte få tillbaka diskbråcket. Är lite kluven här. vill egentligen ha magen tillsammans me ben då de skulle påverka allting annat minst men dom passen är nog långa och jobbiga som dom är.. kan bli att dela upp benen på 2 pass och lägga in mage på båda så de blir 5split vilket skulle se ut
bröst/triceps
övrigt ben/vader/mage
rygg/biceps
axlar/nacke
knäböj/mage

men vill inte riktigt splitta på 5 dagar då de blir så otroligt långt mellan varje pass om man tar en vilodag.. tror de blir
Bröst/triceps
Rygg/nacke/biceps
Axlar/mage
Ben/vader
och får va extra noga på buktrycket under benpassen. Sen ska chins och dips också försöka få sin prioritering och de är ett extrapass.. varför finns de så mycke muskler för?! både älskat och hatat ;P

Ajja, idag blire ben i form av backintervaller (Pia ska haka på och visa hur man gör dessutom!) och sen kanske axlar på gymmet om ja känner att ja hinner efter ja har städat här hemma.

tjo!

Chins

Är så otroligt kass på chins så de är ett av mina prioområden då de i mina ögon är en bra övning och något som definerar styrka för mig. Min träning har sedan jag var liten alltid varit riktad mot så mycke "kroppsstyrka" som möjligt. Alltså all träning där man kör me egen kropp, chins, armhävningar, sit-ups eller liknande. Iaf för att kunna se resultatet i framtiden så måste de dokumenteras oavsett hur dålig ja är på de nu.

Chins
Kroppsvikt - ligger på runt 10-11 strikta följt av 2-3 ickestrickta.
ca 8-9
ca 5-7.
Alltså 3 set totalt.
Kropp+10kg - gjorde idag me 10kg vikt i knävecket först 3
4
4
Alltså 3 set totalt.

Så chinsen ska bli bättre, ska försöka köra me vikt runt midjan 1 gång i veckan för att försöka öka styrkan och därmed få endast kroppsvikten att kännas lätt.

Uppdatering

Kört på sen senast och de har gått sjukt bra på gymmet. Får otroligt bra kontakt me alla muskler och känner hur ja växer. Lite fundersam på om ja ska deffa eller inte nu inför sommaren men isf blir de en mindre deff för skojs skull. Vill växa mer innan ja kör ordentligt ;) Det enda nya "roliga" att rapportera är 4x5 - 90kg i bänk me lite hjälp sista setet då de blev en 6a me ganska mycke hjälp. Sjukt skönt att kunna köra me nån och få passning som gör att man kan pusha sig själv lite hårdare än när man kör själv! Kommer bli bra de här!

Tjo!




RSS 2.0